Goedkoop Bitcoins kopen

Goedkoop bitcoins kopen

Goedkoop Bitcoins kopen doe je bij Bitvavo

Zo dat is duidelijk. Bitcoins en altcoins zijn allemaal ongeveer dezelfde prijs bij de diverse exchanges, maar bij Bitvavo is de Bitcoin uiteindelijk te goedkoopst. Zoek niet verder. Bitcoins koop je goedkoop bij Bitvavo. Punt.

Welkomstbonus

€10.000,- gratis handelen bij Bitvavo

Meld je aan voor een gratis account op Bitvavo en koop de eerste €10.000,- in cryptocurrency zonder transactiekosten.

Goedkoop Bitcoins kopen: even vergelijken

Om je te overtuigen van het feit dat je goedkoop Bitcoins kunt kopen bij Bitvavo, vergelijken we even een momentopname waarbij we diverse Bitcoin brokers naast elkaar zetten, en als voorbeeld 1 Bitcoin willen kopen. (oei das best wel veel geld nu, maar dat terzijde)

Momentopname van 23 maart 2021 tijd 19:14 uur Nederlandse tijd:

 1. Bitvavo
  Prijs 1 Bitcoin : € 46939,- (goedkoopst)

 2. AnyCoin Direct
  Prijs 1 Bitcoin : € 47547,-

 3. BTC Direct
  Prijs 1 Bitcoin : € 47878,-

 4. BitcoinMeester
  Prijs 1 Bitcoin : € 47569,-

 5. Binance
  Prijs 1 Bitcoin :  € 46984,-

Dus zoek niet verder, koop de Bitcoins goedkoop bij Bitvavo. Het kleinste prijsverschil is op deze momentopname is de Bitcoin prijs van Binance.

Het verschil tussen de goedkoopste en duurste Bitcoin prijs in dit voorbeeld is maar liefst € 939,-, ofwel 2%. Let wel, dit is een momentopname en dit zijn de prijzen vergeleken op hetzelfde tijdstip. Het maakt niets uit hoeveel Bitcoin je koopt, het prijsverschil in procenten blijft gelijk.

Ook dient er rekening gehouden te worden met de transactiekosten bij aankoop van cryptovaluta, echter moet er wel bij gezegd worden dat ook dan Bitvavo de goedkoopste exchange is. Ook is het afhankelijk van hoe je een Bitcoin aanschaft. Doe je dit via een market-order (ofwel de actuele prijs die je dan op dat moment vastlegd) of dat je een trigger prijs ofwel limit order hebt ingesteld. De transactiekosten zijn dan verschillend. Een uitleg hierover vind je op deze pagina.

Goedkoop Bitcoins kopen bij Bitvavo

Goedkoop Bitcoins kopen, maar ook je andere coins (Altcoins) kan dus heel veel schelen als je het in wat grotere hoeveelheden gaat doen. Dan worden de verschillen wel erg groot tussen de diverse exchanges. En wees nou eerlijk, je wil toch geen dief zijn van je eigen digitale portemonnee

Dus neem ons advies ter harte, en koop je Bitcoins en andere munten bij de goedkoopste, eenvoudigste en grootste Bitcoin broker van Nederland.

Welkomstbonus

€10.000,- gratis handelen bij Bitvavo

Meld je aan voor een gratis account op Bitvavo en koop de eerste €10.000,- in cryptocurrency zonder transactiekosten.