Crypto-bot

Koop en verkoop crypto automatisch op Bitvavo

Cryptobot logo

Koop en verkoop automatisch en snel crypto via een Nederlandse crypto handels-robot met je eigen account bij Bitvavo

Crypto-bot.eu is een Nederlandse onderneming en één van Europa's grootste geautomatiseerde bots om crypto valuta's te kopen en verkopen op wereldwijd gevestigde exchanges 


1 - Eenvoudig via je eigen account
2 - Volledige controle over jouw crypto
3 - Uitstekende Nederlandse support


 • 1
  automatisch kopen en verkopen van jouw digitale valuta
  Je bepaalt zelf welke munten je laat beheren door de bot. De bot bepaalt zelf de beste aankoop en verkoop momenten per munt.
 • 2
  Je Bitvavo account koppelen en klaar
  Crypto-bot.eu koppel je eenvoudig aan je Bitvavo account. Je hoeft niets te storten of beheren op crypto-bot.eu. Alles gaat via je eigen account op Bitvavo.
 • 3
  Vele opties om in te stellen hoe je automatisch wil traden
  Kies je eigen munten en bepaal zelf bij hoeveel % winst er verkocht mag worden en of je bij verlies je munten houdt of verkoopt.
 • 4
  je Trade al automatisch met een gratis account 
  Automatisch traden kan al met een gratis account tot maximaal 5 munten. Wil je meer posities dan zijn er grotere betaalde abonnementen. 


Automatisch crypto traden bij Crypto-bot.eu

Meld je gratis aan voor een account op Crypto-bot.eu en begin vandaag nog met automatisch traden.


Abonnementen zijn er vanaf €0,- tot €99,99 per maand, afhankelijk van hoeveel je wil traden.

3 eenvoudige stappen:

1 - Registreer je bij Bitvavo

Crypto-bot.eu werkt samen met Bitvavo.
Registreer je nu direct bij Bitvavo en ga daarna door naar stap 2.

2 - Meld je aan bij Crypto-bot en koppel je exchange

Registreer je bij Crypto-bot.eu en volg de zeer eenvoudige handleiding om jouw Bitvavo account te koppelen aan Crypto-bot.

3 - Begin met automatisch handelen

Zodra alles is gekoppeld, kun je de aankoop en verkoop instellingen aanpassen en indien gewenst per munt aangeven of deze verhandeld mag worden en tegen welke percentages er gekocht en verkocht mag worden door de bot.

CRYPTO BOT analyseert de markt iedere seconde om geen koop en verkoop momenten te missen

Gratis automatisch 5 munten traden

Bij crypto-bot.eu kun je GRATIS beginnen met automatisch traden ! Je kunt dan maximaal 5 munten laten verhandelen. Dit is een mooie en veilige manier om kennis te maken met het concept van automatisch traden en om crypto-bot.eu beter te leren kennen.

Gratis abonnement Cryptobot eu

Abonnementen voor meer posities en hogere bedragen

Je kunt ook kiezen voor abonnementen van €7,99 oplopend tot €99,99 per maand. Hiervoor krijg je meerdere posities om automatisch te traden, waarbij tevens de maximale inleg steeds hoger wordt naarmate je een groter abonnement neemt.

Overzicht crypto bot eu abonnementen
Cryptobot logo
Crypto-bot.eu

Nederlandstalige snelle support

Crypto-bot.eu is een Nederlandse onderneming met een Nederlandse support via mail of live-chat functie. Ze reageren snel en vakkundig op al je vragen en opmerkingen.

Je eigen overzichtelijke dashboard

Nadat je bent ingelogd heb je je eigen overzichtelijke dashboard waarbij alle relevante cijfers te zien zijn:
-Totale portefeuillewaarde
-Aantal posities die je hebt lopen bij Crypto-bot.eu. In dit voorbeeld zijn dat er 39 van de 40.
-Tegoed beschikbaar. Dat is tegoed dat je bij Bitvavo op je gewone euro account hebt staan en waarvan je munten kunt kopen.
-Verkoop winst vandaag. Dat is duidelijk. Echter als je daar op klikt dan zie je ook de verkoopwinsten van deze maand, vorige maanden of het gehele jaar. Heel overzichtelijk dus.

Crypto bot eu dashboard

Belangrijk: Handelsinstellingen

Voordat je daadwerkelijk je cryptobot account koppelt aan Bitvavo, moet je zeker de handelsinstellingen PER MUNT aangeven. Je dienst dus in te stellen of je een munt wel of niet automatisch laat meedoen met de cryptobot. Default doen alle munten mee dus ook de munten die je zelf wilt behouden of waarvan je wil dat er niets mee gedaan mag worden. 

Let dus goed op dat je eerst de juiste munten selecteert die verhandeld mogen worden. Doe je dit niet dan gaat de bot ze verkopen of kopen op momenten dat jij dat niet wil.!

Voorbeeld handelsinstellingen cryptobot eu

Automatisch en met vertrouwen handelen in cryptomunten

Als schrijver van dit blog artikel moet ik persoonlijk zeggen dat het heel relaxed is om automatisch te handelen in cryptomunten. Crypto-bot.eu is 24/7 waakzaam en stopt het handelen ook automatisch als de markt in een dalende trend zit. Zo blijf je altijd aan de veilige kant.
In je dashboard krijg je dan ook deze melding te zien:

Cryptobot eo stop automatsich als de markt niet in een opwaartse trend zit

Conclusie

Crypto-bot.eu is een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Je hebt alle controle over welke munten wel en niet verhandeld mogen worden, hoeveel, wanneer en bij welke winsten en verliezen de bot mag ingrijpen. 
De support is netjes en snel en geeft antwoord op alle vragen. De prijzen zijn mijns inziens zeer redelijk, in verhouding tot de winsten die je kunt maken met het betreffende abonnement.

En met het gratis abonnement loop je totaal geen risico en kun je alles goed leren en ontdekken. Ben je tevreden dan kun je altijd nog een stapje verder gaan en een abonnement naar keuze nemen.


Automatisch crypto traden bij Crypto-bot.eu

Meld je gratis aan voor een account op Crypto-bot.eu en begin vandaag nog met automatisch traden.


Abonnementen zijn er vanaf €0,- tot €99,99 per maand, afhankelijk van hoeveel je wil traden.

Algemene informatie Crypto-bot.eu

Crypto-bot.eu is gevestigd op:

Crypto Bot BV
Piet Snoeijersstraat 16
4651TT, Steenbergen
Nederland

Email:
info@crypto-bot.eu

Kamer van Koophandel: 84181761

Crypto-bot.eu reviews

Crypto-bot.eu is op Trustpilot als goed beoordeeld. Uiteraard zijn er altijd mensen die klagen, maar dat kan ook te maken hebben met het niet juist instellen van de handelsinstellingen en onwetendheid. De bot doet namelijk precies wat je aan em vraagt en niets anders. Daarom is het zaak dat je als beginner je goed inleeft in de instellingen en mogelijkheden.

Crypto-bot.eu Trustpilot reviews
Cryptobot logo