Crypto cursus

Simpel en gratis

Gratis Bitcoin Cursus

Dé manier om succesvol te investeren in crypto


Crypto cursus

Wil jij nou ook eindelijk eens winst behalen met bitcoin en crypto? En wist je dat er elke dag mensen zo als jij en ik hun boterham verdienen met bitcoin? Gewoon vanaf de bank of waar dan ook ter wereld. Bekijk dan de GRATIS crypto cursus !

Wat jij gaat leren in deze gratis Bitcoin training:

 • De 5 simpele stappen om bitcoin te kopen ook al heb je hier nog géén ervaring me
 • Hoe jij een perfect gebalanceerd crypto portfolio samenstelt
 • Hoe jij de juiste coins selecteert én koopt!
 • Hoe jij met slechts 10 minuten per dag je crypto-kennis kan verrijken om succes te behalen
 • Hoe jij je winst kunt uitkeren naar je eigen bankrekening!
Crypto Cursus

De gratis crypto video cursus geeft je een algemeen beeld van de mogelijkheden en kansen die je kunt benutten met het kopen, verkopen, handelen en veilig bewaren van Bitcoins en andere digitale muntsoorten.

Gratis  

Crypto Cursus 

Bekijk nu de gratis Crypto Cursus en ontdek alle mogelijkheden omtrent Bitcoins en andere digitale munten!

Het alles-in-1 cryptoplatform van Nederland: De Crypto Community

Na het bekijken van de gratis crypto cursus kun je deelnemen aan de professionele Cryptocursus én lid worden van de enige echte Cryptocommunity!

De Cryptocommunity biedt naast de uitgebreide Cryptocursus een actief, veilig en sociaal platform om te leren over cryptocurrencies. Net wat je nodig hebt als je wilt starten met investeren in crypto.

De community is een plek met alle tips, tricks, tools en kennis die je nodig hebt om van jouw crypto-avontuur een succes te maken!

De community is een plek waar je dagelijks terecht kan om te leren, te begrijpen en te delen. Het is een plek die voor afwisseling zorgt van alle andere sociale media en specifiek op crypto en de nieuwe economie is gericht. Zeker in deze tijd, met een nieuwe hype cycle en bull-market in aantocht. We bieden een veilig, betaalbaar, maar vooral sociaal platform om te leren over cryptocurrency.

Wat is de Cryptocommunity?

 • Exclusieve content: Op het platform vind je diverse exclusieve content. Alle content is hand-geselecteerd of gemaakt door ons.
 • Sociaal platform: Wij bieden een veilig & sociaal platform waar mensen van ieder niveau, en speciaal beginners zich welkom voelen!
 • Cryptocurrency cursus: Wij hebben momenteel 8 crypto-modules klaarstaan en zijn bezig om er nog meer te maken.
 • Forums & Groepen:  Op het platform vind je uitgebreide forums en heb jij de mogelijkheid om (je eigen) groepen aan te maken!

Je vindt hier alle tips, tricks, tools en kennis die je nodig hebt om van jouw crypto-avontuur een succes te maken!

De Cryptocommunity helpt jou om:

 • Snel en gemakkelijk te starten met Bitcoin en cryptocurrencies
 • De complexe wereld van cryptocurrencies en decentrale finance te begrijpen
 • Op een gezonde manier te kunnen investeren in de toekomst van de economie
 • Sneller het nieuwe landschap van digitale activa en nieuwe applicaties te begrijpen
CryptoCommunity

Waarom de crypto community?

Hieronder volgen enkele motivaties, zeker niet onbelangrijk als jij van plan bent lid te worden:

Reden 1:

Wij geloven dat er in de wereld van crypto enorme kansen liggen voor onze generatie en wij helpen jou graag die kansen te benutten. Het Cryptocommunity platform geeft ons een plek waarin wij al onze tips, tricks, tools en kennis kunnen delen, die de gebruiker nodig heeft om van zijn of haar crypto avontuur een succes te maken!

Reden 2:

Mensen zijn groepsdieren, daarom doen wij graag dingen samen. Samen weet je meer. Samen leer je meer. Samen onderneem je meer. Samen geef je meer. Samen bereik je meer! Dat is de kracht van communities. Laten we samenkomen, van elkaar leren en samen doorgroeien naar nieuwe hoogtes!

Reden 3:

Op het gebied van cryptocurrency, blockchain, het geldsysteem en financiële educatie bestaat er een enorme kenniskloof. Het begrijpen van de basisbeginselen van deze (r)evolutie kunnen levens-veranderend zijn. In de community worden ervaringen en informatie gedeeld die iedereen kan helpen zijn of haar toekomst te verrijken.

Reden 4:

Het is voor ons een manier om van onze passie werk te maken en deze transitie in kaart te brengen. Het is mooi om mensen te kunnen helpen om de vele obstakels te overwinnen die ze tegenkomen als ze leren over Bitcoin, blockchain technologie, het internet van waarde (the internet of value) en de nieuwe economie.

Reden 5:

Wij willen meer doen dan alleen maar investeren of speculeren in cryptocurrencies. Om zoveel mogelijk mensen bekend te krijgen met dit fenomeen hebben we dit platform gebouwd, waarmee wij effectief nieuwe mensen aan boord kunnen krijgen en op een interactieve manier nieuwe kansen laten ontdekken. Zo stimuleren we verdere adoptie door het voor jan en alleman gemakkelijker te maken om betrokken te raken.

Waarom zou je jezelf überhaupt in crypto moeten verdiepen?

Onze generatie heeft te maken met een investeringsklimaat waarin 0% tot negatieve rente op je spaarcenten een realiteit is geworden. Hierdoor ben je, indien je wat van je vermogen wilt preserveren en behouden, genoodzaakt om te investeren.

Cryptocurrencies bieden een unieke kans in deze tijd. Elke slimme investeerder op aarde is hier in zekere zin mee bezig en verdiept zich hierin. Met cryptocurrencies ben je als een pionier. Je betreedt een nieuwe wereld welke ongekende kansen biedt door o.a. de enorme groeipotentie. Juist doordat deze markt in de kinderschoenen staat, moet je goed omgaan met de prijsschommelingen en volatiliteit.

Hoe moet je dan beginnen in cryptocurrency?

Starten met crypto is nu dus een makkie met de Cryptocommunity, dé plek waar jij alles over crypto leert, je eigen financiële situatie beter leert inschatten, beheren en uiteindelijk verbeteren. Leer van, en met elkaar op ons nieuwe alles-in-1 platform.

Wat vind je op het Alles-in-1 platform?

 • Tijdlijn en activiteiten
 • Discussies en blogs
 • Forums en sociale groepen
 • Live videosessies en webinars
 • Must-watch video’s
 • 24/7 toegang tot hulp op het platform

Online Cryptocursus

Bij de Cryptocommunity ontvang je ook meerdere gratis cryptocursussen waar je alle fundamenten en best practices leert. Cryptocurrencies gaan namelijk veel verder dan Bitcoin en wij gaan graag samen op zoek naar deze gouden kansen die in deze nieuwe wereld ontstaan.

Crypto Cursussen

Wij hebben 8 crypto-modules klaar staan om mensen op een veilige  manier kennis te laten maken met cryptocurrencies en alles wat daarbij komt kijken. Na het volgen van de cursussen zit je in de community direct goed!

Module 1

Complete start in 5 stappen

In deze bonus module nemen wij je stap-voor-stap mee in de voorbereiding om te starten met cryptocurrency. In 5 simpele stappen heb je een complete configuratie waarmee je op een veilige manier aan je crypto-avontuur kunt beginnen.


Module 2

Crypto Introductie

In deze introductie module behandelen we Bitcoin en de blockchain technologie in een notendop, bespreken we P2P cryptocurrencies en Ethereum en bieden we een kijkje in de wereld van cryptocurrency.


Module 3

Cryptocurrency Kopen – Exchanges

In deze module beschrijven we verschillende cryptocurrency exchanges – online marktplaatsen waar je kunt handelen in crypto – met de belangrijkste bijbehorende eigenschappen – in meer detail.


Module 4

Cryptocurrency Bewaren - Wallets

In deze module leer jij hoe je eigen baas over je crypto-portemonnee kunt worden met cryptocurrency wallets. Verder behandelen we de verschillen tussen de cryptocurrency wallets en leer je verschillende typen wallets te gebruiken voor verschillende doelen.


Module 5

Cryptocurrency Onderzoek

in deze module leer je alles over hoe je eigen onderzoek doet naar cryptocurrencies en welke bronnen je daarvoor kan gebruiken. Dit is misschien wel een van de belangrijkste aspecten van investeren in crypto.


Module 6

Online Privacy & Veiligheid

In deze module bespreken we de aspecten online veiligheid en beveiliging. Deze termen zijn inherent verbonden aan de cryptocurrency wereld. Een crypto-cursus in niet compleet zonder het behandelen van deze onderwerpen.


Module 7

Investeren en Handelen

In deze module behandelen we de termen beleggen – ook wel investeren – versus handelen – ook wel traden – in cryptocurrency. Zowel beleggers als handelaren proberen winst te maken door middel van markt-participatie, maar het zijn twee zeer verschillende methoden om winst te maken.


Module 8

Portfolio Management

In deze module worden de verschillende essentiële concepten behandelt waar rekening mee moet worden gehouden bij het samenstellen van een investeringsportefeuille. We geven een voorbeeld van een algemene portfolio en we gaan dieper in op een gezonde cryptocurrency portfolio.


Forums

Ga helemaal los in de verschillende forums. Kun je iets niet vinden? Post het direct of maak een forum aan in overleg met de beheerders.
Lees alle tips en ervaringen van anderen en leer er van. Discussieer over de verschillende digitale valuta en investeer in overleg samen in dezelfde munten.

Groepen

Maak groepen aan met vrienden, of word lid van bestaande groepen binnen de community. Hier kunnen openbare, besloten of verborgen groepen worden gemaakt en kunnen mensen samenkomen.