Bitcoin brokers

Bitcoin brokers

De beste bitcoin brokers op de markt

Steeds meer mensen zijn geïnteresseerd in het aanschaffen van bitcoins. Het enorme potentieel waar deze cryptomunt over beschikt zorgt er voor dat ook de meer traditionele beleggers of investeerders steeds vaker in de richting van het virtuele goud kijken.

Indien ook jij graag een stukje bitcoin aan jouw portefeuille wil toevoegen zal je in eerste instantie op zoek moeten gaan naar een betrouwbare partij om dit bij te kunnen doen.

Bitcoin brokers hebben vergeleken met een exchange het voordeel dat ze vaak een Nederlandstalige helpdesk hebben en dat ze een eenvoudige interface hebben waar iedereen mee overweg kan.  Meer voordelen zijn:

 • Aankopen kunnen met iDEAL, creditcard en andere handige betaalmethodes
 • Mogelijkheid om je tegoed direct uit te laten betalen op je eigen bankrekening
 • Eeenvoudige interfaces voor laptop en mobiel welke geschikt zijn voor iedereen, ook zonder technische kennis
 • Nederlandse ondersteuning

Enkele nadelen van een cryptocurrency broker zijn oa:

 • Vaak hogere transactiekosten (fees) dan op exchanges
 • Aanbod van digitale munten vaak kleiner met lagere volumes
 • Minder functionaliteiten, denk aan limit orders, stop losses of hefboom handel
Crypto brokers

Top 4 bitcoin brokers

Door de jaren heen zijn er verschillende cryptocurrency brokers op de markt verschenen waar je met een gerust hart gebruik van kan maken. Zou jij ook graag willen achterhalen wat nu precies de beste bitcoin brokers zijn op de markt waar je ook als Nederlander zonder probleem bij kan kopen of handelen?

Wij stellen alvast de vier beste bitcoin brokers aan je voor hier op deze pagina:


1. Bitvavo

Eén van de bekendste bitcoin brokers in Nederland luistert naar de naam 'Bitvavo'. Eigenlijk is deze partij een combinatie van een broker en een exchange.

 • Tegoeden zijn verzekerd tot €100.000,-
 • Laagste transactiekosten van Nederland
 • Eenvoudige interface op laptop en app
 • Keuze uit 200+ munten

Ze beschikt dan ook over twee verschillende interfaces. In eerste instantie is er de interface voor de beginnende gebruiker. Ook de wat meer ervaren cryptocurrency investeerder komt hier echter aan zijn of haar trekken. De meer geavanceerde interface biedt hun namelijk precies die mogelijkheden waar ze behoeften aan hebben. Bitvavo biedt haar gebruikers niet alleen de mogelijkheid aan om te investeren in bitcoin. Ook vele andere zogenaamde altcoins behoren tot de mogelijkheden.

Welkomstbonus

€10.000,- gratis handelen bij Bitvavo

Meld je aan voor een gratis account op Bitvavo en koop de eerste €10.000,- in cryptocurrency zonder transactiekosten.

Bitvavo mag zich naast bovenstaande ook de eerste cryptocurrency broker noemen die de holdings van haar klanten verzekert. Met andere woorden, zelfs in het onwaarschijnlijke geval dat Bitvavo failliet zou gaan is het vermogen dat je bij deze broker hebt staan beschermd. Tot slot is het mogelijk om jouw cryptocurrencies bij Bitvavo een passief inkomen op te laten brengen. Dit kan op twee verschillende manieren, namelijk:

1. Door rente te verdienen op bijvoorbeeld je bitcoin holdings bij Bitvavo;
2. Door het staken van proof of stake cryptocurrencies;

Zou je dus met andere woorden niet louter en alleen willen speculeren op de meerwaarde die de koers van een bepaalde cryptomunt kan laten optekenen? Wil je tussentijds met jouw holdings reeds bepaalde inkomsten kunnen verdienen? Dan is dat bij Bitvavo perfect mogelijk.

Lees de complete review 2021 van Bitvavo op deze pagina.


2. Bitcoinmeester

Bitcoinmeester logo

Bitcoinmeester is een Nederlandse cryptocurrency exchange met een zeer groot aanbod van digitale munten.  Opgericht in 2017 is deze bitcoin exchange nog fris, en heeft als doelstelling het zo eenvoudig mogelijk maken van het kopen en verkopen van digitaal geld.

Bij Bitcoinmeester kun je honderden soorten coins kopen, verkopen of versturen naar een andere wallet. En dat alles vanuit een zeer overzichtelijk en klantvriendelijke interface.

 • Grote collectie digitale munten kopen, verkopen en versturen
 • Zeer gebruiksvriendelijke online interface met dubbele beveiliging om in te loggen (extra veilig)
 • Betalen met iDeal en gelijk je munten in handen op je eigen wallet

Bitcoinmeester is uitermate geschikt voor de beginnende crypto koper of handelaar. Alles wordt goed en helder aangegeven en ze hebben een uitstekende klantenservice die telefonisch, per email of via live-chat bereikbaar is.

Bitcoinmeester aanmelden

3. Anycoin Direct

Anycoin Direct crypto exchange

Direct een cryptocurrency naar wens kopen bij één van de Nederlandse bitcoin brokers? Dat is onder meer mogelijk bij Anycoin Direct. De nadruk ligt bij deze bitcoin broker duidelijk op toegankelijkheid.

Iedereen heeft de mogelijkheid om zonder ook maar enige voorkennis cryptocurrencies te kopen bij Anycoin Direct. Niet alleen bitcoin kopen is bij deze broker een mogelijkheid. Wat namelijk ook te denken van andere populaire cryptomunten zoals Ethereum, Litecoin en Ripple, maar ook andere populaire munten.

 • De meest eenvoudige bitcoin broker
 • Geschikt voor de beginner
 • Keuze uit de meest populiare munten als o.a. Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), Litecoin (LTC) of Ripple (XRP) 


Bij Anycoin Direct kan je op de meest eenvoudige manier en bovendien ook met een betaalmethode naar keuze cryptocurrencies kopen. Deze crypto broker maakt het dan ook mogelijk om te betalen met zowel iDeal als creditcard. Zo kan ook jij reeds binnen enkele minuten de trotse eigenaar zijn van één of meerdere cryptocurrencies!

Anycoin direc

4. Coinmerce

Coinmerce logo

Coinmerce is een Nederlandse Bitcoin Exchange.

Coinmerce is geregistreerd bij De Nederlandsche Bank en maakt het mogelijk om te betalen met iDeal.

 • Binnen 4 minuten geregistreerd en actief
 • Zeer geavanceerde interface op mobiele app
 • Keuze uit vele munten (140+)
 • Bewaar je crypto veilig online

Coinmerce Bitcoin beurs app


De veiligheid van het platform en de diensten staat voorop. Coinmerce biedt als Nederlandse aanbieder altijd meer, lopen een stap voor. In alles wat ze doen, hun uitingen, hun handelingen, maar ook in de transparante omgang met de users blijkt de betrouwbaarheid. Dit noemen zij kwaliteit.

Coinmerce is een jonge maar enthousiaste exchange waar je veilig en snel meer dan 140 cryptomunten kunt kopen en verkopen.

Coinmerce maakt crypto makkelijk en toegankelijk voor iedereen, ongeacht ervaring of vermogen. Coinbeurs is er voor iedereen.

Coinmerce icon